SajamPrivrede2

KJP ,,Sarajevo-šume" d.o.o. i ove godine uzima aktivno učešće na 5. Sajmu privrede, poljoprivrede i zanatstva 2018 u Sarajevu, koji se u periodu 05-07.12. 2018. godine održava u Centru Skenderija.

Predstavljanje, prezentacija i promoviranje Preduzeća će poslužiti u svrhu upoznavanja posjetitelja Sajma sa osnovnom djelatnošću firme prodaje šumskih drvnih sortimenata kao i rasadničke proizvodnje u vidu sadnica ukrasnih vrsta drveća, grmlja i cvijeća za ambijentalno uređenje parkova, te drugih vrsta javnih i privatnih prostora i površina.

Izložbeni prostor će obuhvatiti izlaganje asortimana proizvoda drvne galanterije i mobilijara vlastite proizvodnje koji su realizovani u više različitih projekata ambijentalnog uređenja javnih površina i lokaliteta. 

Namjera je takođe predstaviti, prezentirati i promovirati se građanima, poslovnim partnerima, učvrstiti postojeće partnerske odnose i uspostaviti nove partnerske odnose, kao i istražiti mogućnosti novih tržišta, vidova saradnje i poslovanja, te mogućnosti realizacije različitih projekata. Prezentirati i razmjeniti iskustva upotrebe i primjene savremenih tehnologija  i metodologije uzgoja, zaštite i eksploatacije šuma.

SajamPrivrede1SajamPrivrede3SajamPrivrede4

SajamPrivrede5SajamPrivrede6SajamPrivrede7

SajamPrivrede8SajamPrivrede9

KJP "Sarajevo-šume" d.o.o. SarajevoMaršala Tita 7/II, 71000 SarajevoT: +387 33 219 172│F: +387 33 219 172E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.